Snart jullov!

2010-11-30

Det har varit en lång och tung tisdag och nu är jag helt slut. Det bästa med dagen är att jag känner mig helt frisk idag! Eller nej, det bästa med dagen är mitt telefonsamtal med simon, saknar honom!! Nu ska jag se klart på filmen på 5an och sen sova såå gott!

Och nu är det nästan bara en vecka kvar till jag åker hem över jul!! :)


Hallonsorbet

2010-11-29

Tur att jag är ledig på måndagar, för idag känner jag mig inte alls bra. Jag har ont i halsen och svettas och fryser om vart annat. Än så länge har jag ingen feber i alla fall, även om det känns som det. Kroppen är helt enkelt inte riktigt på min sida. Det enda plugg jag har orkat med är att läsa igenom hela AB04, orkade inte ens snegla på ABK09. Resten av dagen har jag legat i sängen och sett på film och ätit hallonsorbet med hallon och druckit massor med te. Kvällen ser inte mycket annorlunda ut den heller, men man ska ju vila sig i form eller?


Vintervit

2010-11-29


Lediga Måndag!

2010-11-29

Godmorgon! Eller ja, kanske ínte direkt morgon, men ändå. Idag är jag ledig och därför sov jag lite längre och vaknade runt nio. Nu har jag precis ätit min goda frukost med nybakat bröd och en härlig kopp te och tittat lite på nyhetsmorgon. Även om jag är ledig och det känns otroligt skönt att slippa gå ut i denna blåsten så vet jag att det ändå är plugg som står på mitt schema. Ska försöka läsa igenom både AB 04 och ABK 09 för att kunna göra lite markeringar och stryka under sånt som kan vara viktigt att hitta på tentan senare. Idag har vi även fått instruktionerna till vår inlämningsuppgift i CAD så jag kanske borde börja titta lite på den också, så jag vet vad jag ska göra. Kursen i CAD är jobbig och svår tycker jag, mest för att programmet krånglar hela tiden och då är det inte så lätt att lära sig. Ibland kan jag inte göra mönster, jag kan inte använda några snabbkommandon utan måste använda musen och klicka på symbolerna, jag kan inte få till plotten så som det ska fungera. Och detta är fel som jag har kvar trotts att datanissen på skolan har fixat mitt program, de va ju värre innan! Så jag tycker att kursen är lite tråkig och man hänger inte alls med när det man ska göra inte fungerar och ännu mer förvirrad blir man ju av att det funkar ibland och ibland inte. Nej nu ska jag inte klaga mer, måste plugga istället! Ha de gott.


Söndag

2010-11-28

Var som sagt på mitt andra BodyStep pass i morse och det var mycket bättre än igår. Härligt att ha de gjort tidigt på dagen! När jag var påväg hem svängde jag in på hemköp och köpte med mig lite nybakat bröd... mmm vad gott det var med lite te till! Nu har jag myst ner mig under en filt och tittar på någon julfilm som går på tv. Funderar på att gå ner till julmarknaden senare och titta lite, är ju mycket mysigare när det är mörkt! Egentligen skulle vi firat Nicci som har födelsedag idag, men nu har hon blivit sjuk så de blir inget mer det. Tråkigt! Aja, nu ska jag ta mig en kopp te till och bara dega i några timmar!



If you really knew me ♥

2010-11-27

Sitter och tittar på ett riktigt bra program på mtv, If you really knew me. Det är ett program som ALLA borde se och det är något av de djupaste jag sett på mtv tror jag.Allt handlar om vem man egentligen är och hur mycket som man kan tvingas bära på pga mobbning och annan skit som kommer från skolan och allt som har med "att passa in" att göra.  Det är svårt att hålla tårarna borta! Så nu hoppas jag att alla tittar på minst ett avsnitt, ni kommer tycka att det är lika gripande som jag!




Träning

2010-11-27

Har precis kommit hem från ett pass i BodyStep. Det var jobbigt men inte alls lika kul koreografi som det var på friskis när jag tränade där. Kanske beror det på en töntiga instruktören, vad vet jag. Det går ett till BodyStep pass imorgon så då ska jag gå på det  och se om de känns roligare. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det lite plugg i väntan på att bakpotatisarna ska bli klara. Ha de gott!






bild från google


A spaceman came travelling

2010-11-26

Jag har redan tagit fram mina julsaker, lite tjuvstart egentligen. Men eftersom jag och familjen åker utomlands den 16e och inte kommer hem fören tre veckor senare så tänkte jag att det nog var okej ändå. Vi kommer ju ändå att missa allt julstök och julafton och nyår, eller missa och missa, vi kommer fira det på andra sidan jorden och alltså inte på det vanliga sättet. Därför har jag passat på och fixat mitt eget julmys nu innan semestern!






Härligt med fredag!

2010-11-26

Idag lyxade vi till det lite och åt på En Italienare och en Grek vid lunch. Jag åt kalvytterfilé med purjolökspotatis och svartvinbärssås, guud vad gott det var! Det bästa är att det ligger precis vid skolan också, sådär nära och bra vid lunch. Efter den goda måltiden gick vi till föreläsningen med uppknäppta byxor och med en matkoma på gång. Föreläsningen var hemskt tråkig, mest pga föreläsaren... och kanske lite för ämnet också, miljöbalken!! Aja, de va inge vidare men man överlever.
Nu är jag i alla fall hemma och har gått runt i lägenheten och sjungit med till julmusik och pysslat lite. Härligt att bara vara sådär. Nu har jag tagit fram fredagsmyset i form av julmust, pepparkakor och dadlar och ska självklart sätta mig ner och se på idol. Ha en härlig fredag allihop!







Torsdag

2010-11-25

Det har vart en lång och jobbig dag i skolan. Först redovisning i byggprocessen och sen fyra timmar med CAD. Efter skolan gick vi på stan och tittade lite i de nya butikerna som har kommit till stan. Shoppade lite på rean inne på gina också! När vi var trötta på stan gick Emily och Maria hem och jag, Ida mötte upp Nicci på atlantis. Idag körde vi BodyPump och mina ben var helt slut från spinningen igår. Passet var inte superkul men helt okej att gå på de gånger det inte finns något annat att gå på. Nu ska jag äntligen ta natten och sova riktigt länge! Vi börjar inte fören vid tio imorgon så de är skönt!



CAD


Onsdagsmys

2010-11-25

Igår hade vi först två föreläsningar i byggprocessen och sen seminarium i ingenjörsmetodik. Efter skolan stack jag till atlantis för det första träningspasset, det blev spin 45. Har bara vart på spinning två gånger tidigare så det var lite ovanligt. Passet kändes bra och det var skönt att mjukstarta lite med ett kort pass på bara 45min. Efter spinningen och den härliga duschen gick jag i en snöstorm hem till Ida där vi hade en mysig kväll. Vi provsmakade olika sorters glögg, åt massor med julgodis och spelade lite roliga spel. En mycket trevlig kväll helt enkelt!


Denna var okej, inte supergod direkt


Träna och relaxa

2010-11-23

Nu har jag alltså fixat ett träningskort och imorgon ska jag göra mitt första träningspass! Idag kom jag hem vid halv åtta efter en heldag i skolan och hade verkligen inte tid för träningen. Nu har jag äntligen fått lite mat i magen och ska krypa ner under en filt och se på film, sen blir det en tidig kväll.


Atlantis

2010-11-22

Nu har jag bestämt mig, imorgon ska jag gå och köpa träningskort. Egentligen tänkte jag vara smart och vänta med det till efter jul eftersom jag kommer vara borta en månad och inte ville betala i onödan. Men nej, nu har kroppen sagt ifrån och hjärnan får helt enkelt ta och sluta bestämma för en liten stund. Imorgon är det dags att börja träna ordentligt! Måste försöka få igång min trötta, pösiga och slöa kropp!! Atlantis spa blir mitt nya ställe eftersom alla kompisar tränar där också. Så nu kan man även njuta av ett härligt bubbelbad och lite cider när snön yr ute... om man nu vill de efter ett träningspass? hahah



Sandra städtant

2010-11-21

Puh, nu är jag äntligen klar! Känner mig verkligen som en riktig städtant idag, men nu är det skönt när man är klar. Började med att städa badrummet och rensa papper, därefter var det dags för tvätten. Gjorde ett ordentligt storkok och började rensa i garderoben. Den var för full med kläder jag inte använder. Det hela slutade med att jag hade två stora ikeakassar som skulle ut i förrådet. När jag kom dit insåg jag att det bara var att röja ut där också innan jag ens kunde tänka på att få plats med kassarna. När jag ändå höll på så började jag att rensa ut alla lådor i mina byråer, så nu är smyckena äntligen i ordning igen. Eller ja, allt är i ordning nu. Så skönt! Nu är jag värd en ansiktsmask, hallonsorbet och beck. Trevlig söndagskväll!




Något nytt?

2010-11-21

Mitt hår är så jäkla tråkigt och slitet och jag vill hitta på något kul och nytt med det. Skulle vilja färga det mörkt, men i så fall borde man göra det på en salong och det är inte det billigaste. Som student kan man ju inte slösa massor med pengar på att gå och färga utväxten titt som tätt! Jag vågar inte färga det hemma eftersom det senast blev grön-brunt och jag och mamma fick tillslut gå till en salong ändå.. Kommer ihåg att jag har det gröna håret på skolkortet i sjuan och att jag tyckte att det var så typiskt att vi skulle ta kort precis då!
Funderar  också på att klippa det kort men samtidigt gillar jag mitt långa hår... hm, det är inte så lätt när man inte vet vad man vill ha. Det enda jag vet är att jag inte vill ha det såhär!




vecka 46

2010-11-21

Veckan som gått har mest spenderats i skolan där vi har jobbat med ritningar och rapporter till vårt grupparbete. Nu har vi lämnat in både kompleteringarna och den nya uppgiften, känns så skönt att ha de avklarat. Hade  även ett deltest i torsdags i byggprocessen2 och klarade mig utmärkt, vilket innebär 5% lättare att klara en 3a på sluttentan! Igår var det utgång, som för mig bara blev en nykter förfest innan jag åkte hem och såg på en bra film.

Idag har jag tagit sovmorgon och nu tittar jag på idolreprisen.. vem gillar inte Jay?! Nu tänkte jag ta tag i denna tråkiga söndag och göra lite vettiga saker istället. Det blir städning av badrummet, sortering av papper, tvättning och lite pluggande också. Då kommer jag känna mig nöjd ikväll när det börjar bli mörkt och man kan krypa ner i sängen och mysa framför tvn! Om ja ska hinna med allt så är det nog bäst att börja nu.. så hejsvejs!


gammal bild men samma kläder som igår


Sjukis

2010-11-16

Helgen hemma var supermysig och jag hade gärna stannat kvar några dagar till!!
Idag har vi haft en gästföreläsare i fastighetsekonomi. Tyvärr så var jag tvungen att gå hem ganska tidigt. Mår inge vidare idag och jag orkade verkligen inte stanna kvar en sekund till! Gick hem och sov och tog mig en stoor kopp te. Nu känns det lite bättre men jag tror att det är något på gång. Hoppas att det inte kommer bli så mycket värre än såhär i all fall. Det är dagar som denna man är så glad att man har matlådor att äta, orkar inte ställa mig vid spisen idag inte! Det räcker gott och väl med att jag har tvättstugan ikväll. Puh vad det är jobbigt när man är så seg. Ja, ja, hoppas ni har det fint såhär på tisdagseftermiddagen!


Oj visst ja! Fick en 5a i mätteknik!!! Så skönt! Nu ska jag bara vänta till imorgon med att få resultatet på byggtekniken. Den tentan blir jag glad om jag klarar, är orolig för att få underkännt. Det värsta är att alla andra i min klass har fått reda på resultaten förra veckan, men de har glömt att lägga in mitt resultat?! Konstigt tycker jag. Men men, imorgon får vi tillbaka tentorna så jag får ju se hur det gick då. Håll tummarna för mig!



Nu är jag påväg

2010-11-11

Sitter på bussen som ska ta mig hem-hem över helgen. Ska bli så skönt att få mysa med Simon och familjen. Idag slipper jag dessutom att sitta själv på bussen i fyra timmar, min klasskompis Ida ska nämligen också hem till värmland! Nu hoppas jag att resan går fort så jag snart kan vara framme! Och så hoppas jag självklart på en supermysig helg! Vi hörs nog inte fören på måndag, så ha de gött allihopa!



Sol, snö och swebus

2010-11-11

Solen skiner ute och jag är glad för idag ska jag åka hem!! Det blir inte så mycket bättre än så. Nu måste jag sticka till skolan, vill ju inte komma sent en gång till!



"Detta är land, detta är vatten!"

2010-11-11

För utom min lilla försovning i morse så har dagen varit ganska bra. Fick en hel del gjort på projektarbetet i byggtekniken som vi hade under hela eftermiddagen, även om datorerna inte ville samarbeta riktigt.
Kvällen har spenderats tillsammans med Elin och vi har fikat, skrattat och snackat massa skit! Självklart såg vi på bonde söker fru också, de är ju så speciella och söta! Nu har jag packat inför min helg hemma i Karlstad och så håller jag på att se slutet på Patrioten som går på tv. En riktigt bra film helt i min smak!


Jävla dret!

2010-11-10

Ja, fy fan för min mobil just nu alltså! Ibland väljer den att helt enkelt strunta i att ringa på morgonen! Idag var en sådan dag och jag missar därför den roliga CAD lektionen vi har haft under förmiddagen. Åh vad jag blir irriterad! Förstår inte hur den inte kan ringa när man vet att man har ställt in den på kvällen. Tror det är fjärde gången på en månad som den har fått ett sånt här fnatt, och jag som verkligen hatar att komma sent! Aja, skit samma, nu är jag ju redan sen så det är ju inget att hänga upp sig på. En sak som gör mig lite gladare är att det inte är storm ute idag! Snön ser sådär fluffig och fin ut och det har kommit ganska mycket också, så allt är vitt ute nu!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe innan det är dags att åka ner till skolan och i alla fall vara med på eftemiddagens lektioner. Ha de gott såhär mitt i veckan!


Bra att kunna, roligt att veta.

2010-11-09

Det var tur att jag bestämde mig för att gå till skolan till slut. Föreläsaren vi hade var riktigt bra och jag blir mer och mer chockad över att jag faktiskt tycker den här kursen är extremt intressant. Idag radade han upp paragraf efter paragraf varvat med verkliga händelser som tydligt förklarade olika sätt att tyda AB04 och ABK09. Fick även veta att det finns en fördjupad kurs i trean som handlar om detta. Kursen heter Entreprenadjuridik och jag funderar på att ta den som en av mina valbara kurser. Men, ja jag vill ju läsa Arkitekturhistoria2 och CAD2 och man kan ju faktiskt inte läsa hur mycket som helst, så vi får se längre fram vad jag bestämmer mig för. En sak som i alla fall är säker är att jag inte kommer sätta min fot utanför dörren något mer idag, brrr va kallt och blåsigt det var att ta sig hem!


Snöstorm

2010-11-09

I natt har jag stört mig på mitt fönster som knäpper och knakar i vinden. I morse när jag vaknade och drog upp persiennerna förstod jag varför de hade fört så mycket väsen.. snöstorm! Det blåser som bara den och det kommer från alla håll. Nu har de kanske kommit någon cm men de skulle tydligen bli runt tio under dagen. Uh, jag vill verkligen inte gå ut idag! Men, vi har föreläsning från 10-15 så de är nog bara till att bege sig ut ändå.. Har i alla fall på mig min nya mysiga och tjocka tröja, den lär jag nog inte frysa i.


Bra måndag

2010-11-08

Idag har det faktiskt varit en riktigt härlig måndag. Började dagen med att träffa de andra i min grupp för att skriva ihop vår rapport till kursen Ingenjörsmetodik 2. Det flöt på riktigt bra och vid ett hade vi färdigställt hela skiten och kunde skicka in det. Åt matlådan med lax och snackade skit med tjejerna. Jag och Elin gick en sväng på stan och jag köpte mig en mysig kofta inne på gina, supernöjd! Vi tog en mysig fika inne på bernards innan det var dags att dra sig hem. Nu ska jag byta om och åka ner till stan igen. Ska nämligen testträna med Ida och Elin på Atlantis... body combat ska det bli. Tydligen ska det vara ett sjuuukt pass! Ha de gött!


Sex laxar i en laxask

2010-11-07

Idag fick det bli lax, potatis och hjortronsås till middag, så gott! Nu ska jag krypa ner i sängen med en filt och inte röra mig ur fläcken på hela kvällen. Det blev inte så mycket powerwalk innan, kunde inte hålla mig så istället fick det bli ännu en löptur. Sjukt trött i kroppen nu alltså! Det blir en stor kopp te på det...



bra tempo

2010-11-07

Nu har jag vart effektiv och pluggat ännu lite till i byggprocessen, sjukt bra plugghelg måste jag säga! Ska ta på mig skorna och sticka ut på en powerwalk innan solen försvinner helt. Självklart behövs det lite härlig musik i öronen!










Wihi!

2010-11-07

Som jag önskade i förra inlägget så är det fint väder idag. Så nu ska jag bege mig ut på en lång tur och njuta av lite frisk luft och solsken. Förmodligen blir det ut på en promenad senare, om det fortsätter att vara såhär fint väder! Idag är jag glad, det är nog solen som gör det. Ha de gott!



22:25

2010-11-06

Jag sitter faktiskt fortfarande och pluggar, även om det är betydligt segare nu. Såg på Men in black och nu har tvåan börjat. I reklampauserna läser jag i boken Att upphandla byggprojekt som faktiskt är ganska intressant. Dock känner jag att det är dags att lägga ner pluggandet snart, annars kommer jag vara otroligt seg imorgon. För övrigt hoppas jag på sol imorgon så att jag ska lyckas ta mig ut på en liten löptur, känner att jag verkligen behöver det inför den kommande veckan...



New Dehli 92

2010-11-06

Idag har jag vart mycket effektiv och avverkat massor med sidor i skolböckerna. När man sitter och läser behöver man ta korta pauser ibland, så att huvudet hinner vila sig lite och bearbeta det man precis har läst. Jag brukar måla naglarna, vilket jag även har gjort idag. En perfekt paus eftersom man kan måla ett lager och sen läsa vidare innan man tar nästa lager.. Ja, jag tycker att det är skönt att göra så i alla fall. Nu är mitt te färdigt så det är dags att fortsätta pluggandet. Ha en fin lördag!


Idol

2010-11-05

Måste bara säga att dagens idol är nog det bästa än så länge. Älskade Jay, Minna och Geir!! Till idol blev det smörgås med avokado och smakprovning av mina två nya teer: Farbror frost och Stormvarning, båda från Kahls. En enkel men mysig fredag helt enkelt. Ha de gott!


Nu har jag gjort bort mig..

2010-11-04

Ja, idag grävde jag min egen grav.. kan man säga. Jag är ledig till på tisdag och tänkte lyxa till det lite extra till frukosten. Det var så det kom sig att jag började läsa en bok, ingen skolbok utan en helt vanlig bok. Men vad är problemet med det då kanske ni undrar? Jo, jag kan inte slita mig.. när jag väl börjar läsa så vill jag inte göra något annat. Det kommer störa mig i pluggandet och istället för att läsa om byggprocessen så kommer jag läsa denna bok. Det är så jag fungerar och ja, jag kanske ska ta och läsa ut den ikväll? Då vet ni vad jag kommer göra resten av kvällen. hej!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus