Hej måndag!

2011-02-28

Skönt med lite sovmorgon såhär i början på veckan. Nu ska jag ner till skolan och plugga. Ikväll ska jag gå och träna och se om jag blir sjuk på riktigt eller om de inte blir något alls. Håller tummarna för det sista ;) Hejsvejs


Är helt slut!

2011-02-27

Kom hem från skolan strax innan nio och då var det bara att börja laga mat till imorgon. Det går ju inte att inte ha matlåda med sig när man är student!
Nu blir det sängen och så ska jag trycka i mig lite chips och ta ett stort glas med päroncider. Det är dagens mål. Punkt slut.
För övrigt börjar en ny vecka imorgon och jag räknar ner dagarna till nästa hemfärd. Saknar min andra halva så jag har ont i hjärtat!!



Inspiration

2011-02-27

Håller på och arbetar med skissen. Nu har jag i alla fall hittat massor med inspiration till mitt fritidshus! Tänker mig vit puts, sten, zinkdetaljer och mycket glas. Nu ska jag se på skidor och skissa lite till innan de blir dags att åka ner till skolan och fixa ihop hela min inspirationskarta. Ha de gott!


Los Angeles

2011-02-27

Sista delen av resan kommer här!
Vi var i LA i bara en dag men fick se ganska mycket ändå. Tog en turistbuss och åkte runt i santa monica, hollywood och lite mer ställen. Jag somnade dock på bussen i omgångar, var ju så trött efter flygresan från Fiji! ;) hahah jaja här kommer lite bilder. Suddigt och härligt (det är svårt att ta kort när man är i farten!)


















Så, det var den resan det. Nu är det bara att vänta och se när och vart man åker nästa gång. Hoppas på en solsemester med Simon om inte allt för lång tid!


Till dig.

2011-02-26

You say
I am the moonlight
I watch you, at night
And when
you cannot see me
I´m still there
In the sky


Because my heart is yours
I´ll never leave you
Though we are far apart
I`m by your side
My love is never gone
I feel it rise again
Through it all
Now my heart is yours




Seg, segare, segast

2011-02-26

Skulle vart i skolan och pluggat idag, har extremt mycket att göra! Men igår kunde jag inte sova, inte alls.. så idag är jag för trött för att ens tänka på att göra mig klar och åka ner till skolan. Suck, Suck, Suck jag har inte tid att vara seg!!!
Nej nu ska jag ringa mamma så kanske man blir lite gladare. Sen måste jag faktiskt ta fram skissgrejerna och göra så mycket som jag kan här hemma. Får helt enkelt åka ner imorgon. En kopp kaffe kanske kan få mig på bättre humör också...



söt bricka som jag fyndade på myrorna... Tänkte ha blockljus på den sen.


Myskväll

2011-02-25

Har precis ätit tacos, som så många andra här i sverige. Typisk mat på fredagar. Nu ska jag se på Four feathers och mysa i soffan. Heath Ledger är med i filmen, så det kan ju inte bli allt för illa.
Annars har det vart en bra dag. Fick mycket gjort med skolarbetet och sen fick jag lite shoppat på stan också :) Dock har jag feber igen!! Så nu är jag lite sliten... Men inget som inte lite glass kan råda bot på ;)



Vårfint från H&M

2011-02-25

Sitter i skolan och jobbar med byggnadsutformningen. Försöker få till lägenheterna i rätt storlek och så att de blir bra placerade i huset, ett ganska svårt pussel. Tittade runt på H&Ms sida och hittade massor med fint där med. Måste nog gå en sväng till stan snart! Idag blir det, frågan är om jag ska gå nu eller efter lunch? Aja, det visar sig! :) Ha en bra fredag, snart är det helg på riktigt!



Vackert

2011-02-25

Såhär skulle jag vilja bo. Ljust luftigt och mysigt!


Falsterbo

2011-02-24

När vi var påväg till Myrorna i Onsdags så gick vi förbi Colorama och jag fick se världens finaste tapet! Lila är ju en färg som jag verkligen gillar och denna var ju för underbar! Tänker mig den som en fondvägg bakom sängen  i ett sovrum och sen skulle resten av rummet vara lila eller vitt. Egentligen är bakgrunden mer lila än grå, så bilden gör den inte rättvisa.. men men, superfin i alla fall!


Göteborg

2011-02-24

Det är där vi i klassen har spenderat dagen. Åkte runt med bussen och tittade på lite olika byggnader, tog massor med kort och frös nästan sönder fötterna. Det har vart en bra dag och det bästa av allt var nog att komma hem till lägenheten, äta lite mat, byta till mjukis och sätta på sig varma mysiga tofflor. Nu blir det Indiana Jones för hela slanten och till det lite kaffe och en biskvi. Imorgon är det äntligen fredag, så härligt! :D



Mitt i veckan

2011-02-23

Hejsvejs!  Fy vad jag är trött idag! Men, snart ska jag krypa ner i sängen och sova riktigt gott :) 
Har haft ett test i Produktionsstyrning idag, vilket jag klarade jippie! Så nu har jag klarat två av tre deltest vilket innebär att om jag klarar nästa del får jag en 3a på hela kursen, ganska gött faktiskt!
Efter testet gick jag och några tjejer till Myrorna där jag bland annat fyndade världens finaste tallrikar :)
Tillbaka till skolan för att rita i CAD och sen vänta på en föreläsning som startade vid sju. Föreläsningen handlade om Kortebo, ett område vi hade som underlag till projektet i samhällsplanering i ettan. De visade det vinnande bidraget och även de andra som var med och tävlande. Ganska kul att få se "riktiga ritningar och förslag".
Efter föreläsningen blev det buss hem, handla, steka ägg till imorgon, äta och nu sitter jag här... helt slut! Som sagt, en kopp te och sen sängen direkt. Imorgon ska klassen åka till gbg över dagen och studera arkitektur, så det lär bli sent imorgon med. Sov gott alla fina!

 

Prostkvarn fallet vid Dunkehallaleden



PS. Bilder på fyndet från Myrorna kommer snart. Lindex har jag inte hunnit springa förbi än, men lovar visa ifall det blir något köp :)


Lindex

2011-02-21

Imorgon ska jag gå en sväng på stan, Lindex är mitt mål. De har så mycket billiga grejer där! Kommer förmodligen köpa skorna, sjukt snygga ju! Och sen tänkte jag testa västen och byxorna också. Men allt är ju faktiskt snyggt på bilden!


dyraste plagget kostar 299kr... som hittat


Edinburgh nästa!!

2011-02-21

Jag kom in till Edinburgh!! Så, nästa vår är det jag och två andra supermysiga tjejer från klassen (Elin och Linnéa)  som åker iväg och studerar arkitektur i Skottland!  Under veckan blir det möte och sen ska vi börja fixa med allt som behövs. Csn, försäkringar, säga upp lägenheten, söka kurser m.m... Vi måste ju hitta en lägenhet i Edinburgh också, förmodligen kommer vi tre bo tillsammans :) KUL! Jag kommer vara borta Februari - Maj! Så nu får alla komma och hälsa på ;)


Gamla Söder

2011-02-21
Köpte ett nytt te idag. Så söt förpackning så man kan ju inte bli annat än glad! Gott var det också ;)


I Lördags

2011-02-21



Kvällens

2011-02-19

Nu har jag plockat fram kvällens outfit. Inviger min klänning som köptes i LA :) Spotify och jag har för-förfest, känns som om det kommer bli en superbra kväll!





19/2

2011-02-19

Vaknade halv åtta, innan klockan ens var i närheten av att ringa! Det händer inte ofta kan jag säga. Så jag klev upp, tog en kopp kaffe och började jobba med skissen. Snart är jag helt klart med den uppgiften så då ska jag ta mig en ordentlig frukost och sen åka ner till stan. Måste köpa strumpor, ni vet sådana med volangkant :) Hoppas jag får tag i några bara! Nej nu måste jag fortsätta jobba.. Ha de fint.



nya skor vore inte helt fel heller


Sötast!

2011-02-18


Jag vill ha en westie och han skulle heta Henry... det eller Elton ♥


Min Fredagskväll

2011-02-18

Hej hej :)

Är mycket piggare och gladare nu, ingen feber har jag heller!! Hoppas det inte kommer tillbaka.
Har tagit fram morgondagens festliga outfit och håller på att måla naglarna. Lite härlig musik strömmar från spotify och säkert lite tondövt nynnande från mig själv ;) Hihi



Hoho... ingen här?

2011-02-18

Det är alltid lika tråkigt att komma hem till en mörk, tom och tyst lägenhet. Speciellt nu på vintern när det blir mörkt så fort. Ibland brukar jag säga "Hej älskling"... mest bara för att känna mig mindre ensam. Självklart är det aldrig någon som svarar på mitt hej, men de känns bra ändå. Bättre blir det först när man tänt ljus, satt på lite musik och tagit en kopp te. Och en kopp te är precis vad jag ska ta nu, som tröst. Jag har nämligen feber och ont i örat... igen! Önskar att jag skulle kunna bli sjuk ordentligt istället för att vara dålig varannan dag. Imorgon hoppas jag att jag är gladare och piggare eftersom det är inflyttningsmiddag och fest som står på schemat! :) Ha en mysig Fredagskväll!


Fisk

2011-02-18

Igår försökte jag mig på att göra min absolut första fisksoppa och den blev faktiskt extremt god! Men eftersom jag inte gick efter recept utan bara slängde i massa grejer så kommer de ju inte bli samma nästa gång. Hur störande är inte sånt! Aja, nu ska jag njuta av min mat och sen fortsätta jobba med CAD.



Gårdagens portion... dagsens soppa ligger i en matlåda och värms i mikron. Inte lika kul men i alla fall lika god :)


Här sitter jag och pluggar

2011-02-18

Just nu håller på att färglägga en uppgift i skissen och ska försöka bli klar med så mycket som möjligt. Dock ska jag snart hoppa in i duschen (ja jag vet!!) och sen åka ner till skolan för att arbeta med ArchiCAD. För er som inte vet är det ett program där man ritar upp byggnader i 2D och 3D. I kursen byggnadsutformning så ska vi ju rita ett eget flerbostadshus på en tomt som finns här i Jönköping, så det är det jag ska sitta och kämpa med senare.



Ögongodis

2011-02-17
Nu på tv6, I am legend! :) Bästa avslutet på dagen!



Mannagrynsgröt

2011-02-17


Min dag

2011-02-17

Idag har jag faktiskt namnsdag, Sandra... ville bara säga det.



fint från lanvin


Kexchoklad

2011-02-17

Testade nya kexchokladen med blåbär, guud vad gott! Påsen tog slut ruskigt fort måste jag erkänna. Om ni inte redan har testat så borde ni gå och köpa en nuu!


Hade tenta idag

2011-02-17

och det gick bra :) Känner mig fortfarande seg och tänkte när jag vaknade att de skulle gå åt skogen. Att sitta vid en dator i kanske tre timmar och läsa alternativa svar som ser nästan exakt likadana ut kändes inte så lockande. Men, jag klarade det och det gick att koncentrera sig mycket bättre än va jag tänkte mig. Satt bara halva tiden också :) Nu är jag lite glad för att jag har ännu en kurs avklarad och alltså ännu en mapp med kursmaterial som kan ställas ut i förrådet! Nu har jag klarat 88,8hp av mina totala 180 :) Har ju egentligen läst ekonomin också men eftersom jag inte klarade den så har jag ju den kvar ändå :/ 

wihi! Såg nu att jag t.o.m fick en 4a på tentan idag! :D




hejdå äckliga böcker!!


Tar natten...

2011-02-16

Fy vad jag känner mig dålig! Har inte alls läst så mycket som jag ville till imorgon! tur att man får ha med sig böckerna så att man kanske lyckas leta fram rätt svar ändå ;) Jag är i alla fall helt slut så nu ska jag krypa ner i sängen och inte tänka mer på plugg för idag. Sov gott!



Kicks

2011-02-16
Nu är jag tillbaka i min lilla, lilla etta här i Jönköping. Sitter med mystofflorna och mjukis, dricker te och funderar över varför jag inte pluggar för? Borde sitta med näsan i böckerna eftersom tentan är imorgon men de är ju så mycket skönare att kolla på tv, läsa posten och inte göra ett skit! Trött som tusan efter bussresan också. Annars tänkte jag börja med maten snart... och så räknar jag ner till halv åtta hos mig ikväll, de är ju bögarna denna vecka. Såå kul!


Vi ses

2011-02-16
Idag är det dags för mig att åka tillbaka till Jönköping. Känns inge vidare med tanke på att jag vet att jag har omtenta imorgon. OM det inte vore tenta imorgon skulle jag kunnat stanna till på söndag... sånt svider lite extra.
Det har i alla fall blivit några härliga dagar här så jag ska egentligen inte klaga :) Nu tänkte jag vara lite snäll och diska åt min gubbe :)
Visst ja, måste bara berätta att jag äntligen klarade CAD-kursen :) Skööönt!
Ha de gott!

lagerhaus


Alla hjärtans dag

2011-02-14
Idag firar man sina hjärtan... elller älsklingar, vilket man vill!
Jag ligger i soffan och försöker plugga till tentan i Byggprocessen2 som jag har på torsdag. Det går sådär... Grannen ovanför håller på att spela elgitarr. Han är riktigt bra, men det är inte så passande nu, inte när jag försöker lära mig paragrafer i AB04 eller läsa om olika besiktningar osv.
Aja, ska nog inte klaga men ändå :P
Ha de fint!

Fiji, del 2

2011-02-13

Drinken som heter Toblerone blev vår standard. Så god med massor med krossad is i!! :)
Åh vad jag vill tillbaka!!!











Fiji, del 1

2011-02-12

Efter Nya Zeeland åkte vi vidare till Fiji. Det blev fyra dagar av solande och badande. Vi var i princip bara på hotellet och i det lilla centrum som fanns på ön. Men det var såå skönt att bara slappa och dricka drinkar! Jag älskade Fiji och vill absolut åka tillbaka dit en dag! Och sen så bodde vi ju på ett superbra hotell också, kunde inte bli så mycket bättre. Bästa var nog att vi kunde ligga vid vuxenpoolen och bara njuta av lugnet och tystnaden :)








Suck!

2011-02-10

Gick hem från skolan idag och mår inte sådär superbra. Har ont i öronen så nu hoppas jag att det inte blir öroninflammation när jag äntligen ska hem-hem i helgen.  Så istället för att sitta på föreläsningen gick jag hem och kröp ner under täcket och sov medan jag hade på en disney.
Nu måste jag faktiskt diska och sen ska jag göra toast. Packa måste jag ju självklart göra! Men så seg som jag är idag lär det ta hela kvällen :P
Hopps ni mår bättre och att ni är iväg och tränar lite åt mig!



här har jag legat sedan två ungefär... dags att röra lite på sig kanske?


Parlista ♥

2011-02-09

Såg denna roliga lista inne hos Lovisa


Vad heter ni?

Sandra och Simon

Hur träffades ni?
Vi gick i samma klass på högstadiet

Hur länge har ni varit tillsammans?
I ca sex och ett halvt år ♥

Bor ni ihop?
Nix. Jag har ju flyttat till Jönköping medan han bor kvar hemma i Karlstad.

Har ni barn?
Nixpix

Har båda körkort?
hahah ja... men Simon kör nästan alltid.

Kommer du ihåg er första kyss?
Självklart! Det är den dagen vi firar som årsdag och jag kommer aldrig glömma den ♥

Vem sa "jag älskar dig" först?
Kommer faktiskt inte ihåg, men det var säkert jag :P

Vem är äldst?
Han, med mindre än en månad ;)

Vilka stjärntecken är ni?
Båda är fiskar

Vem är längst?
Simon

Vem sjunger bäst?
hahah jag är tondöv! Men Simon sjunger ganska bra :)

Håller ni varandra i handen på stan?
Oftast inte

Vad har ni gemensamt?
bland annat humorn, envisheten och drömmarna.

Kände ni varandra innan ni blev tillsammans?
Ja, vi gick i samma klass men umgicks inte speciellt mycket.

Blev du kär i första ögonkastet?
Nej jag blev kär i personligheten ♥

Har ni någon speciell låt?
Speciell och speciell.. Vi har massor med minnen med speciella låtar. En av dem är Lars Winnerbäck med Kom änglar

Har ni stora framtidsplaner?
Ja självklart! Det ska man väll alltid ha? :)

Har ni gråtit i varandras armar?
Mååånga gånger

Har ni varit utomlands tillsammans?
Ja, både själva (bulgarien) och med min familj (frankrike och monaco). Men nu var det ett tag sedan så skulle verkligen vilja åka någonstans och bara mysa!

Vilket är ert bästa minne?
Oj... kan inte välja eftersom vi har så många! Men grillkvällen på Halla var sjukt mysig :)

Vem lagar bäst mat?
Det är nog jag. Men Simon fixar supergod köttfärssås.

Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
Eftersom vi nästan bara ses på helgerna så blir det inte så många vanliga vardagskvällar. Men om jag känner oss rätt så är vi antingen hemma i mjukis och slappar vid tvn eller dricker kaffe hemma hos våra föräldrar :)

Ger ni alltid varandra pussar när ni ses?
Ja, antingen det eller kramar

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades?
hahah nej, inte ens 2km tror jag ;)

Brukar ni bråka?
hahah ja, ganska ofta. Massa småtjat och sånt, men de är bara för att vi är lika stöniga ;)

Blir du lätt avundsjuk?
Nej, aldrig längre. Har kommit över det stadiet för ganska länge sen. Vi vet vart vi har varandra ♥




Fint

2011-02-08


Tjenis!

2011-02-08

Hallå alla fina där ute! :)

Idag har jag haft skola som vanligt. Redovisat i byggnadsutformningen om ett svenskt och ett danskt projekt som byggdes 2004-2005. Somnat till på en värdelös föreläsning om BidCon... fattade ingenting!
Efter skolan stack jag och Maria till atlantis och tränade kondition och lite styrka. Nu ska jag hoppa in i duschen innan det blir dags att laga mat, lax med klyftpotatis.





haha dålig humor jag vet... men tänkte att det passade lite bra eftersom vi var på Los Angeles airport för nästan exakt en månad sedan ;) Och ja, bilden är inte min utan kommer självklart från google :)


Nya Zeeland, del 5

2011-02-07

Efter att vi åkte den superhäftiga speedboaten så gick vi till The cow och åt smaskiga pizzor. Vi var superblöta pga allt regn, men där är hela gänget på bild. På deras toa fanns det möjligheter att skriva på väggen.. vilket vi gjorde. De andra trodde nog att vi var dåliga i magen så som vi sprang fram och tillbaka hihi, lite internskämt så ni kommer nog inte förstå det roliga...
När vi åkte tillbaka från Queenstown till Christchurts så svängde vi förbi Moeraki Boulders, de kända stenarna som ser ut som ägg. Fint ställe, även om vi fortfarande hade lite otur med vädret.
De bilderna som kommer efter är när vi är tillbaka i Christchurch. Jag, mamma, Petra och Josh åkte till stranden en dag när grabbarna spelade golf :)
En annan dag åkte vi till ett zoo och tittade på en föreställning med maorier. Vi fick lära oss hur man hälsade och vad man inte skulle göra om man mötte en annan stam. Vi fick se när de dansade och sjöng och även testa själva. Tjejerna skulle testa att dansa med små bollar i snören och svinga de fram och tillbaka. Killarna skulle göra en krigsdans där man slog sig på bröstet och såg skräckinjagande ut. Det var så kul att få se dem!!














Tack för den mysiga tiden familjen Campbell!!!


Grease

2011-02-06

Nu ska jag titta på Grease och skissa! Har städat lägenheten och fixat så nu är det rent och fint här :) En kopp kaffe blir det nog också. Är faktiskt nöjd med min helg, har gjort så mycket tråkigt och fått allt avklarat i god tid!


Kärlek

2011-02-06

Jag bara älskar denna lägenhet!! Har tittat på den mer än 10 gånger på hemnet. Det är en trea och ligger på strand hemma i karlstad. Såå fin! Älskar de djupa fönstren och spröjsen och, ja allt!


Hej hej!

2011-02-06

Har vart ner i källaren till vårt egna gym och kört lite på löpbandet. Sprang 5km och de var lääänge sen kan jag ju säga! Tiden håller jag nog för mig själv, men den var ändå inte såå dålig :P  Det var i alla fall att köra ur benen lite och jag älskar ju att springa!
Nu blir det frukost och sen ska jag hoppa in i duschen innan det återigen är dags för plugg.. gör jag någonting annat än att plugga? känns inte som det  i alla fall.


Nya Zeeland, del 4

2011-02-06

Vi åkte till Queenstown och övernattade där i två nätter. Bilderna är tagna påvägen dit och endel av dem från bilen, så därav den konstiga speglingen på några kort. Det var i alla fall helt underbart fint och vi såg nästan en miljon får... ja, nästan ;) haha. Stannade vid en söt liten kyrka och vid Claycliffs strax utanfor Omarama. Min lillebror var cool och hoppade bungy! Jag ville men vågade faktiskt inte, fegis.
I Queenstown fick vi regn, regn och mer regn. Ni vet det som blev översvämning i australien... Aja, vi åkte i alla fall speedboat och det var sååå kul!! Det sista kortet längst ner i inlägget är från google, jag hade ingen bra bild på själva båten nämligen.














Lördagsmys

2011-02-05

Ikväll blir det melodifestivalen för min del. Hoppas att det kommer vara någon bra låt i alla fall, man kan ju inte alltid vara säker på det. Kan ju säga att det redan är lite jobbigt, Marie Serneholt är lite för pipig för min del, bläh!
Aja, lite mysigt är det ju i alla fall. En kopp kaffe och biskvi blir mitt lördagsgodis :)



Hello där ute

2011-02-05

Idag har jag kommit långt med skissandet och det känns som att man faktiskt är ute i god tid med arbetet. Skönt! Förutom att skissa så har jag diskat ett berg innan jag fortsatte med att rensa i mitt skolskåp. Det var så stökigt att jag inte hittade någonting där inne. Har gått och tittat på det under hela veckan men det var först idag som jag kände att jag hade tid att ta tag i det. Så nu är allt i ordning igen! Mitt pågående kursmaterial på ett ställe, oavslutade kurser på ett annat osv osv. Mycket nöjd! Den egentliga orsaken till att jag behövde städa skåpet var att jag inte fick plats med allt material till skissen. Så nu har jag allt sånt i min byrå istället, smartare och mycket smidigare!



Före...



...och efter. Som sagt, man ser inte mycket skillnad men jag lovar det är det!



nya platsen för skissmaterialet!


Hej lördag!

2011-02-05

Sitter här och äter min frukost och slötittar på någon film på tv. Ska strax hoppa in i duschen och sen fortsätta med mitt skissande. Vill bli klar med alla inlämningsuppgifter i helgen, för jag vet att vi bara kommer få mer att göra på måndag. Tjenis!


Dagens arbete

2011-02-04

Idag har jag arbetat med skissen från tio till sex, så nu är jag klar med ganska mycket faktiskt. Det jag absolut ville hinna klart med var arbetet som du kan se här nedan. Det gick ut på att göra en kontorsbyggnad som skulle vara 30meter långt och högst ha tre våningar. Vi skulle klippa ut allt från olika tidningar och göra en egen komposition. Jag använde mig även av kaparskiva för att göra lite distanser. Som sagt kan du se resultatet här under, även om man inte kan se alla detaljer på bilderna.



Nu ska jag ta en stoor kopp te (som vanligt), poppa popcorn och fortsätta med de andra uppgifterna i skissen. Självklart blir det någon film på tv, de brukar ju börja vid nio. Kramar på er alla!


Bakade biskvier

2011-02-04

Kom ju på att jag inte har visat er biskvierna som jag bakade igår. De blev helt okej faktiskt. Inte så snygga, men väldigt goda! Efter lunchen ska vi ta en kopp kaffe och en varsin biskvi, så jag hoppas att de gillar dom! Blev runt 30 stycken, precis lagom för att få plats i frysen ;)


En dröm ger åt tanken vingar

2011-02-03

Hemnet, mitt andra hem... nästan i alla fall. Idag kollade jag på hus i italien och det finns så mycket fint!! Någon gång ska jag ha ett hus där. Ett hus med stenfasad och massa träd, såå mysigt ska det vara. Ett av de jag gillade bäst var detta, vem vill inte bo där undrar jag?!


http://www.hemnet.se/beskrivning/283164?r=3


Hero of war

2011-02-03

Alla har nog redan hört den här låten.. men jag ville bara säga att jag älskar den! Älskar rösten, älskar videon, älskar gitarren! Så sorglig, så BRA! Den går om och om igen hemma hos mig...


Kvällens planer

2011-02-03

Blev otroligt sugen på biskvier så det ska jag ta att göra efter träningen ikväll. Visst, det tar lång tid att göra men det är så himla gott! Måste bara försöka komma ihåg vad det är för något som mamma har i krämen... flaskan ser lite speciell ut så det blir nog inge problem att hitta på systemet. Återkommer med resultatet... katastrof eller lyckat, det är frågan ;)


bild från google


Tvättelitvätt

2011-02-03

Det är så kul att tvätta! Men nu är det äntligen tomt i tvättkorgen, så det är skönt. Skönt att slippa tvätta i helgen också! Nu ska jag hoppa in i duschen innan de är dags att stoppa i ännu en maskin. Om jag hinner efter min tvättning ska jag åka ner till stan och kolla på en väska. Börjar ju inte fören klockan ett idag! Skönt med korta dagar ibland också :) Förmodligen blir det träning efter skolan och ikväll visar de min älsklingsfilm En riddares historia på tv, bra slut på dagen!



Sov gott

2011-02-02

Nu blir det sängen för mig. Kom på att jag har tvättstugan kl 8 imorgon. Sov gott alla där ute!



Skönt!

2011-02-02

Idag tränade jag för första gången sedan i lördags. Egentligen kände jag inte alls för att gå och träna men jag visste att om jag inte skulle gått idag så skulle jag inte gjort det nästa gång heller... Så därför blev det ett pass BodyCombat och sedan passade jag på att springa på löpbandet i 30min. Guud vad jag har dålig kondis, höll på att dö några gånger på löpbandet! Men nu när man har duschat och fått lite mat i magen känner man sig väligt nöjd och belåten. Så nu blir det en kopp te och sen ska jag bara krypa ner under en filt och dega framför tvn. Imorgon börjar vi inte fören ett, jippi! :D


Nya Zeeland, del 3

2011-02-02

I julklapp/bröllopspresent  av Petra och Rob fick vi i familjen åka luftballong. Ingen av oss hade gjort det innan så det var väldigt spännande och kul. Så, tidigt den 25e gick vi upp och åkte iväg till samlingsplatsen. Därifrån åkte vi i minibussar ut till ett stort fält där vi fick hjälpa till att blåsa upp ballongen innan vi gav oss iväg. Det hade tydligen varit väldigt dåligt väder under veckan så de hade fått ställa in de turerna... men vi hade som tur var strålande sol! Turen skulle ta en timme men sen när det var dags att landa så hittade de ingen bra landningsplats först, så vi fick åka nästan en halvtimme extra. Bara bra tyckte jag! :)
Med vårt fina väder kunde man se 3000km!! Sån tur man kan ha!









Borde köpa nya skor...

2011-02-01

...eftersom mina går på sista versen. Det finns ju såå mycket snygga skor! Dessa här nere kommer från scorett och är superfina!


älskar den beiga med dragkedja


Edinburgh

2011-02-01

Idag har jag lämnat in min ansökan om utlandsstudier, så nu är det bara att vänta och se. Mitt första val är Edinburgh i Skottland och jag hoppas, hoppas att jag får det! Staden är supermysig ( i alla fall på bilderna ) och sen har de arkitektur där också, det jag absolut känner att jag vill läsa om jag ska utomlands. Om två veckor får jag veta resultatet.. .



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus