Årets första

2011-06-29

Igår blev det både årets första sill och färskpotatis samt årets första jordgubbar och grädde. Naturligtvis sjukt gott och nu blev jag sugen bara av att se bilderna igen! Solen strålar idag med så vi får se om det blir lite häng i parken eller vid stranden.



Steka sol på skutberget

2011-06-28

Idag var jag och Simon uppe tidigt och åkte iväg till skutberget för en heldag vid stranden. Vi hade med både picknick och en amerikansk fotboll och hade det jäkligt skönt ute på klipporna. Nu såhär i efterhand skulle man kanske haft liiite mer solskydd på sig, men men, det röda kanske är brunt imorgon. Efter en sisådär fem timmar ute i solen åkte vi hem och spelade lite yatzy ute på balkongen innan jag skulle in till stan och träffa en kompis från gymnasiet. Det är alltid så kul att ses men likt förbannat är man alltid så dålig på att bestämma en träff och verkligen ses! Så, nu när vi äntligen sågs så kunde det inte bli annat än roligt.
Tänk att lite sol kan göra dagarna så mycket bättre och härligare!


The white rose

2011-06-27

Idag ska jag och Simon fixa massa till lägenheten. Först måste vi ta en tur ner till deras kontor och få lite saker förbättrade och fixade, sedan ska vi en sväng till ikea och titta på lite smått och gott. Det är massor med saker som vi ska titta på men det enda som vi har sagt att vi verkligen behöver komma hem med är en taklampa till hallen. Det är nämligen lite väl mörkt där just nu. Vädret är halvsoligt så det passar bra att gå inne på ikea oc skrota idag!



Midsommar 2011

2011-06-26

Liksom de flesta andra år började vi dagen med att åka ut till Borgvik för att titta på när de släpper på forsen. Det blev lite picknick och mys med mamma och pappa, precis lagom mitt på dagen. För Simon var det första gången han var där på midsommar så jag tyckte att det var lite tråkigt när det inte var så mycket folk som det brukar. När vi skulle åka därifrån passade vi på att åka till Sliperiet som ligger precis bredvid och där tittade vi på en konstutställning med massa fina tavlor och riktigt häftig glaskonst.






På kvällen åkte vi hem till en av Simons kompisar och där blev det grillning, kubb och gitarrspel.
En lagom mysig kväll med härligt folk och god mat. Hoppas ni också hade en mysig midsommar!



come to mama!

2011-06-22


Hur söt är inte denna lilla goding?!


Nytt i garderoben

2011-06-21

Idag var jag och min andra halva en sväng på Bergvik köpcentrum för att inhandla lite nytt. Han hittade ganska mycket medan jag bara kom hem med ett enda plagg. Det är en blus som jag har tittat på flera gånger och som jag nu äntligen köpte, supernöjd! Lät den ligga i påsen ganska länge så nu behöver den dock få sig en ordentlig omgång med strykjärnet.


KappAhl 249kr


Kvällen

2011-06-21

Ikväll är jag ensam hemma eftersom gubben är ute och fiskar. Eftersom So you think you can dance går på tv så klarar jag mig finfint ändå. Har hällt upp massor med godis i min ny fina skål från iittala som jag fick av mormor när vi var där på fika tidigare under dagen.
Det blir alltså godis, kaffe och bra tv för mig ikväll vilket känns ganska skönt. 
 


Liv Tyler III

2011-06-21


Så snygga bilder på Liv Tyler


Liv Tyler II

2011-06-20


Liv Tyler I

2011-06-20




Turquoise

2011-06-20

Idag har jag haft mitt fina turkosa halsband på mig! Fick det av mamma när de var i Jönköping senast och om jag inte har helt fel så finns det inne på Joy. Tror faktiskt att det är mitt favorit bland halsbanden just nu!


La Paz

2011-06-20

Idag börjar Simon sin semester och vi startade dagen med lite sovmorgon och en lång härlig frukost. Efter det har jag träffat Malin för lite lunch och en snabb sväng på stan. Fick med mig lite smått och gott hem så nu tänkte jag testa mitt nya lack. Håller även på att plugga, men det är ju så extremt tråkigt! Ska nog ta mig en stor kopp kaffe så att man får lite energi till att fortsätta pluggandet...


Bättre dag idag

2011-06-16

Äntligen har jag kommit igång med ekonomin och det har jag arbetat med hela förmiddagen. Känns skönt när man kommer in i det där flytet med pluggandet, ni vet läsa några sidor, göra uppgifter, läsa igen, ta en kort paus och sen sätta sig ner och fokusera igen. Aja, det där kanske lät konstigt men jag tror ni fattar. Har ätit min lunch och tänkte ta en längre paus och gå till myrorna och sen förbi affären en snabbis innan det är dags för mitt eftermiddagspass med ekonomin. Idag känner jag mig duktig och effektiv, en skön känsla! Synd bara att det aldrig kan vara strålande sol!! Nej nu blir det som sagt iväg till myrorna, hejsvejs!


Skrivbordet

2011-06-16

I Tisdags var jag ju som sagt iväg till seconhandbutiken Solareturen som ligger här i stan. Hittade en väldigt fin lampa till köket men tog den inte och när jag sen gick tillbaka så var den självklart borta! Den andra saken som jag hittade var ett skrivbord som jag direkt fastnade för, sk. kärlek vid första ögonkastet ni vet. Visade det som hastigast för Simon när han kom och hämtade mig, det var kaos eftersom de precis skulle stänga och Simon verkade inte speciellt intresserad heller. Jaja tänkte jag och gav upp det där fina skrivbordet och kände mig väldigt nöjd över att jag inte ens hade köpt med mig en enda liten skitgrej därifrån. Men så igår när jag tydligen hade somnat ifrån ekonomiböckerna så kommer han hem och bär in skrivbordet i sovrummet! Jag blev skitglad och hade tydligen haft världens leende på läpparna när jag nyvaken insåg att han hade fixat den till mig. Att Simon ens kommer ihåg vad det var jag visade honom är det i sig helt otroligt och att han sen har gått och funderat hela dagen på om han skulle köpa den till mig och lånat en större bil på jobbet och allt för att få hem den, det kallar jag bra kille!!
Så, nu ska den slipas och sen målas vit. Vi hoppas att det blir bra och nöjdast är jag faktiskt över att Simon själv gillar den!



Plugg och pauser

2011-06-15

Gick som vanligt en runda på morgonen och har sedan dess pluggat Industriell ekonomi och entreprenörskap, sååå kul! Nej men jag läser de som sommarkurs eftersom jag inte klarade den i höstas och eftersom att jag får lite pengar när den går som sommarkurs. Lika bra, måste ju ändå klara skiten någon gång! Men nu känner jag att det är dags för dagens första paus. Det blir mintglass och banan till en lagom slapp film, tror på skönheten och odjuret. Sen blir det nog inte så mycket roligare än så idag.. plugga vidare till Simon kommer hem och så får vi se vad vi hittar på då. Ha det bra allihop!


14 Juni

2011-06-14

Det är grått, blött och tråkigt ute, ungefär som jag känner mig idag. Tog sovmorgon och sen har det inte hänt speciellt mycket. Ska snart byta om och sticka bort till M och hennes lilla tös, promenad står på schemat! Senare ska jag nog ta mig bort till wåxnäs och titta i secondhandbutiken som finns där, hoppas på något fynd i alla fall.


Mina blommor är inte lika fina längre..


Nöjd

2011-06-11

Idag blev det äntligen köp av gardiner! Vi satte upp dem direkt när vi kom hem och det ser väldigt bra ut, dock behöver de strykas... men ja, de kommer! Annars idag har vi varit en sväng till ikea och köpt lite nödvändigheter och även träffat mamma och pappa på stan över en fika. Lägenheten doftar nystädat och jag har varit ute och plockat blommor som också luktar härligt inne i vardagsrummet. Under kvällen har jag haft lite eget mys och fixat mina slitna naglar och druckit lite vin, man får passa på när gubben är ute på vift. De ska tydligen på uteservering sen så jag kanske går ner till stan och möter upp grabbarna, men det spörs längre fram under kvällen.
Måste säga att livet känns jäkligt bra just nu oh det enda som jag saknar är det där riktigt fina vädret, men det kommer nog snart!



Kubisk

2011-06-07

Nu sticker jag ner till stan och bjuder er på en riktigt snygg byggnad under tiden. Det är Gardiner Museum som ligger i Toronto, ritat av KPMB Architects. Enkelt, stilrent och så snyggt! 




Karlstad

2011-06-07

Hej hej!
Nu har jag landat här i Karlstad och det känns väldigt bra. Kom egentligen hit i Fredags och sen dess har jag hunnit med utgång på Hammarö, Starboys spelning på sandgrundsudden (för er som har sett smala sussie så är Pölsa och han som skuter fast sig i golvet med i detta band) , premiärtur med båten, långa promenader, besök bland djuren i Mariebergsskogen, solning på balkongen, prisutdelningar, teatersnuttar och spelningar återigen på sandgrund och massor med glass. En helt ok start på sommarlovet med andra ord.
Idag är det ju vanlig dag igen och Simon har åkt iväg till jobbet. Vi var uppe tidigt och gick ut och gick en pw i stan, så härligt när stan är helt tyst och stilla innan alla börjar vakna till liv. Nu ska jag göra mig klar och sen ska jag iväg till stan för att bland annat gå på jakt efter gardiner till lägenheten.


Sandgrundsudden igår, coverband på Queen bland annat


Fint besök

2011-06-02

Idag kommer mina föräldrar och mormor och morfar hit och hälsar på! Ska bli så himla kul att umgås lite här i Jönköping innan vi åker hem till Karlstad imorgon. Vädret ska vara fint men just nu är det faktiskt lite gråa moln, hoppas de försvinner lagom tills de plingar på dörren ;) Ikväll har jag bokat bord på Mäster Gudmunds Källare och hoppas verkligen att de har god mat där! Jag vet faktiskt inte vad viska hitta på under dagen idag, men eftersom det är röd dag så lär ju allt här i Jönköping vara stängt i alla fall.. jaja de spörs.
Nu kaffe!



1 Juni

2011-06-01

Ungefär tio minuters gångväg från mig finns den mest fantastiska och härliga väg jag vet. Det är nog min absoluta favorit faktiskt! Öppna fält och ängar, kossor, hästar, äppelträdgårdar, och en superfin herrgård. Känslan man får av att att komma ut dit är helt underbar och kan enkelt beskrivas med ett enda ord, frihet. Första gången jag hittade dit var nu i våras då vitsipporna blommade för fullt, behöver jag säga att det var vackert? Och den där jäkla herrgården sen! Åh vad jag vill bo där och gå ut och hänga upp min tvätt på en lina mellan två träd, plocka äpplen till pajer i fruktträdgården och gå ut och klappa på hästen som går omkring på tomten...



Lars Winnerbäck - Hum hum från humlegården





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus