Fredagsmys

2011-09-30

Puh! Kom precis in från en löptur ute i mörkret. Hade på mig min nya tröja och kan nu konstatera att den inte bara var snygg utan även praktisk. Den är sådär lagom varm och släpper ändå igenom luften så att det inte blir svettigt och instängt. Det bästa, och anledningen till att jag köpte den, är att den är mjuk på insidan så att man slipper frysa nu när det börjar bli kallt ute. Har ju en gammal löparjacka men den är i sånt där äckligt material som känns riktigt kallt innan man börjat svettas, nej fy! Får gåshud bara jag tänker på den! haha :) Men nu har jag ju en ny, bra tröja som kommer användas flitigt under höst och vår. Löpningen gick bra också, sprang 4min snabbare än i Tisdags, även om det är samma distans... bättre dag idag helt enkelt.



Och nej, jag erkänner. Min 30-dagars metod gick inte vägen, skyller på att jag var sjuk där ett tag.
Men i veckan har jag ju ändå tränat fyra av fem dagar (Måndag: Combat, Tisdag: Löpning, Onsdag: Combat+Löpning, Fredag: Löpning) och veckan är inte ens slut än. Känner mig väldigt nöjd faktiskt!


London

2011-09-30

Var ut till A6 idag och bytte mina skor till en annan storlek. Emily skulle köpa lite smink och det slutade med att jag också fick med mig ett puder hem. Jag har aldrig testat detta så nu hoppas jag att det är bra!



Härliga värme!

2011-09-29

Gud vad skönt att det är så fint väder! Man blir genast piggare och gladare, lite mer levande liksom.
Började skolan vid tio och gick därifrån vid två. Efter en runda på stan med Ida och Maria kom jag hem med lite underkläder och en super-duper-fin tröja som jag ska ha när jag är ute och springer (kanske visar sen). Nu sitter jag och väntar på Elin, hon ska hit så ska vi laga mat och välja ut vilka kurser vi vill läsa i Skottland. Hoppas vi hittar något roligt!




PS. Hoppas värmen håller i sig till helgen också!


Höstmys

2011-09-28

Godmorgon!

Sitter och dricker lite morgonkaffe och läser bloggar. Börjar inte skolan fören kl 13 så det blir en lugn och skön start på dagen. Vädret ute är grått, dimmigt och tråkigt (vad hände med sol hela veckan och 15-20 grader??) Börjar nästan fundera på om det inte är bättre att de lägger ner vädret på nyheterna, stämmer ju aldrig ändå! Men men, får väll sätta på mig en mysig kofta och mysa lite extra här inne i värmen istället då.
Måste nog ta och sätta lite fart om jag ska hinna med det jag tänkt innan skolan. Ska ringa csn och sen fixa lite instuderingsuppgifter och sånt där roligt ni vet.



Pass, löpning och kantareller

2011-09-27

Hade en värdelös föreläsning på morgonen. Efter det skippade jag nästa del och gick istället till Polisen där jag fixade ett nytt pass. Sen satt jag och Linnéa och skrev ut och fyllde i papper från csn, kollade lite kurser som vi kan välja i Skottland och fixade med annat nödvändigt. När jag kom hem blev det en kort powernap innan jag stack ut på en löptur och sen körde lite styrka.
Nu sitter jag här och väntar på att min mat ska svalna lite så den går att äta. Blir varma mackor med kantarellstuvning! Har aldrig gjort det innan så nu får vi se om det är min grej eller inte. Självklart ska jag kolla på idol lite senare! Ha en bra Tisdagskväll allihop :)




bild från google


Måndag och ny vecka

2011-09-26

För mig är Måndagen inte längre så jobbig eftersom vi inte har några lektioner alls (och inte på Fredagar heller!) Så även om jag har suttit i skolan från nio till fyra så känns det som en lite lättare och bättre start på veckan. Att sitta med projektarbeten och inlämningar är så mycket härligare än dessa jobbiga föreläsningar! Dessutom kom vi väldigt längt med vårt projektarbete idag vilket gör att allt känns mycket bättre. Imorgon däremot blir det en jobbig dag med bara tråkiga föreläsningar (sömnpiller) mellan åtta och tre, sen är man helt slut! Men imorgon är ju en annan dag som man brukar säga ;)


Nytt till hösten

2011-09-25

Här är några favoriter av det jag köpt under de senaste veckorna. Vem har sagt att hösten är en årstid utan färg?



.

2011-09-25


Söndag

2011-09-25

Sitter och äter frukost och kollar igenom kameran för att se vad jag tagit för kort under veckan. Måste skratta lite åt mig själv då jag kommer fram till att det bara är kort på mat, hur tråkig får man bli? Så bara för att det är sååå intressant så tänker jag bjuda på lite matbilder hahaha.
Solen skiner här i Jönköping så det kanske blir en liten promenad senare. Hoppas ni har en mysig morgon!


Perfect

2011-09-24


Clarks

2011-09-24

Jag, som hatar att prova skor, hittade ett par i första affären! Det är nästan ett mirakel kan jag säga! De var väldigt populära och inne i stan hade de inget par i min storlek. Jag fick åka ut till A6 köpcentrum och där lyckades jag snappa åt mig det absolut sista paret! Känns otroligt skönt att ha det överstökat och nu behöver jag inte prova skor på ett bra tag! Förutom skorna fick jag med mig lite toppar och lite smålpock bla. ett fint nagellack från hm som jag ska testa senare. Men nu blir det morgonkaffe :)



Fiiint!

2011-09-23

Åh nu finns det ett riktigt fint hus ute på hemnet. Det är ett hus som jag alltid har gillat och som man ibland cyklar förbi när man är påväg till hamnen hemma. Om det hade varit dags för hus så...



vill ni titta mer så finns huset här!

Nu ska jag sticka till Elin för fredagsmys och idol :)


Ärenden

2011-09-23
Nu ska jag sticka ner till stan och fixa lite grejer på banken. Efter det blir det en liten runda på stan där jag hoppas hitta ett par skor till hösten och kanske någon mysig kofta eller liknande. Dessa kommer från GinaTricot och skulle gärna få bo i min garderob!



Vita drömmar

2011-09-23

Ge mig hunden, inredningen, sängen och en lång härlig sovmorgon! Jag älskade allt på bilden och speciellt den fina trädörren bakom sängen tillsammans med lampan och överkastet. Där skulle jag kunna ligga länge och dricka te och läsa tidningar..



weheartit.com


Sorry

2011-09-22

Jag är så jäkla dålig på att skriva här inne ibland! Men jag vet inte vad jag vill säga med bloggen och så har jag noll inspiration. Bloggen skapade jag ju egentligen för att familjen och vännerna skulle kunna ha lite koll på vad jag gjorde om dagarna, med tanke på att jag flyttade till en ny stad. Nu  är det fler som läser och ändå känns det som om alla mina inlägg är helt meningslösa och så ska det ju inte vara. Ja, jag vet inte vad jag ville säga med detta inlägg heller... men jag hoppas ha lite roligare att säga nästa gång. Imorgon är det i alla fall Fredag gott folk!


Helg!

2011-09-15

Väskan står redo och snart är det dags för mig att hoppa på bussen hem till Karlstad. Det blir en långhelg där eftersom vi är lediga både i morgon och på måndag! Det ska bli riktigt skönt att komma hem och få träffa Simon och familjen och framför allt att komma bort från Jönköping! Det behöver man ibland kan jag säga.
Har packat ner träningskläder så vi får se om jag kan ha den disciplinen till att faktiskt använda kläderna också ;)
Hoppas ni alla får en härlig helg!


12 dagar kvar

2011-09-15

Tjenis!

Gick upp kl 6 för att gå ner till gymmet och springa fem kilometer. Det tog emot lite att kliva ur sängen, speciellt när vi inte börjar fören kl 10, men tillslut kom jag upp. Nu sitter jag här och äter frukost och springer runt och packar. Men måste säga att även om de är drygt att gå upp flera timmar tidigare så är det också jäkligt skönt att ha dagens träning avklarad! NU kan jag ha en riktig slapp Torsdag i lugn och ro ;)


13 dagar kvar

2011-09-14

Idag testade jag och Nicci AfroDance som är ett ganska nytt pass på Atlantis. Det var verkligen ett härligt pass och man kan nog inte gå därifrån utan ett leende på läpparna! Jag som har kört på ganska hårt, både i måndags och tisdags, kände en hel del i kroppen. I morgon kommer det kännas ordentligt i mage och rumpa efter allt juckande och andra roliga konstiga rörelser. Men det var i alla fall ett rolig, svettig, sprallig och avslappnande pass som jag absolut ska gå på igen!

King Africa - La Bomba

En av låtarna under passet, dock med mer bas såklart. Jag blev skitglad när de satte på den.. för mig är det ett härligt minne från Italien, semestern och allt härligt som var där :)


Och så går vi på´t igen!

2011-09-13

Jo jag har ju som sagt varit sjuk och inte kunnat träna på cirka två veckor. Men igår körde jag igång igen och det kändes kan jag säga. Eftersom jag höll på med den där 30dagars metoden innan uppehållet så tänker jag fortsätta där jag slutade, alltså gårdagen var nummer 15.
Så efter gårdagens Combat gick jag och Maria på BodyPump efter skolan idag... jääävlar vad tungt! Mina armar är som spagetti och jag tror inte att jag kommer kunna skriva imorgon. Men det var jäkligt skönt :) Hoppas jag får vara frisk så jag kan slutföra detta nu.


Byrå byter bostad

2011-09-10

Idag har jag fyndat på blocket! Jag har letat hela sommaren efter den där perfekta byrån som är tillräckligt lång, inte för dyr och som har rätt stil och NU har jag hittat den :)  Imorgon ska jag  och en kompis hämta den och sen ska det hem och fixas. Den ska självklart målas i samma färg som skrivbordet och sen kommer den bli helt perfekt i vardagsrummet!



Mitt fynd! (bild lånad från blocket)
Med byrån kommer också ett överskåp, har inget behov av det men får se vad det blir av det.


Med smak av kök

2011-09-09

Älskar dessa typer av kök och speciellt de vitmålade väggarna med brädor, hyllorna med korgar och prydnader och lampan i fönstret. 



Organisera mera och billig variant

2011-09-09

Idag har jag varit ledig från skolan. Eller, jag fick åka ner för att slutföra vissa saker men det är ändå skönt att inte ha några föreläsningar. Efter skolan gick jag en snabbis på stan där det blev två köp, en kasse med nödvändigheter och en med saker som jag har kollat på många, många gånger.
Eftersom min pärm med räkningar och annat vikigt nästan inte går att stänga köptes en till. Så här ska fixas och organiseras! :)
På Lagerhaus köpte jag tre ljuslyktor som jag som sagt har velat ha väldigt, väldigt länge och idag slog jag till. Älskar formen och plupparna och ikväll ska jag testa och se hur fint dom lyser i mörkret :) Jag har spanat på iittallas Kastehelmi skålar ett tag och jag tycker att ljuslyktorna påminner lite om dem. Jaja, nöjd är jag i alla fall!





För att den är så vacker

2011-09-09

I heard
That you're settled down
That you found a girl
And you're married now
I heard
That your dreams came true
Guess she gave you things
I didn't give to you

Old friend
Why are you so shy
It ain't like you to hold back
Or hide from the light

I hate to turn up out of the blue
Uninvited
But I couldn't stay away
I couldn't fight it
I'd hoped you'd see my face
And that you'd be reminded
That for me
It isn't over

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead

You'd know
How the time flies
Only yesterday
Was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise
Of our glory days

I hate to turn up out of the blue
Uninvited
But I couldn't stay away
I couldn't fight it
I'd hoped you'd see my face
And that you'd be reminded
That for me
It isn't over

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead, yeah

Nothing compares
No worries, or cares
Regrets and mistakes
They're memories made
Who would have known.. How..
Bittersweet
This would taste

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead


Adele - Someone like you




Laddad inför min sista termin i Jkp!

2011-09-08

Vi har ju varit igång i några veckor redan men det är först nu jag känner mig riktigt peppad. I veckan har jag fått några roliga mail i vilka det stod att jag klarade både arkitekturhistorian och ekonomin. Jag går alltså in i höstens pluggande med noll kurser efter mig och det kan inte bli bättre! Det är verkligen som om en sten har lättat från mitt bröst, speciellt när det gäller ekonomin, och nu känns det som en bra nystart för mig.
För övrigt så börjar jag bli sugen på Skottland, det är ju inte sååå långt kvar! Och räknar också ner till Maj nästa år då jag flyttar hem till Simon för gott, inget mer avstånd mellan oss inte! Men, en sak i taget kanske..

Klippte mig igår också :) Det var på tiden kan jag säga! Blev väldigt nöjd så kanske kommer det upp en bild framöver...


Under toscanas sol

2011-09-05

Vilken mysig film det är! Precis så som jag skulle vilja göra någon gång.. om man får drömma och det får man! Vill bara åka till Italien och bila runt i landet, inte missa en enda liten by! Men om jag har tur får jag väl nöja mig med en och annan liten resa då och då. Nu börjar filmen igen!


Status

2011-09-05

Jag är fortfarande lite snuvig och trött men känner att jag snart är frisk. Jag känner lite ångest över att jag inte har tränat på så länge men de löser sig nog när det är dags igen. Helgen var bra och det blev en och annan runda till waynes för att träffa tjejerna. Sen var jag huslig och storstädade, tvättade och lagade 1000 matlådor! Hahah nej då, men en 15st blev det i alla fall :) Skönt då det kommer vara mycket att göra under veckorna framöver. Nu ska jag se klart på premiären av Ensam mamma söker och smaska melon och brie ;)


Fler mysiga sovrum

2011-09-03


Gillar speciellt sovrummet längst ner med de grå detaljerna, golvet och alla fina fönster.


Jäklar va mysigt!

2011-09-02

Om jag vill ha en eldstad med vit puts och levande ljus... hm ja, SJÄLVKLART! Jäklar va fint det var och jag vill bara krypa ner i den där sängen och läsa en bok medan ljusen brinner och jag smuttar på en varm choklad eller något liknande. Hemskt gärna med en Simon bredvid mig och en liten hund som ligger och sover nere vid fötterna...


Bara för att..

2011-09-01

Skyller på att jag är sjuk och att jag inte har något kul att göra. Men visst är de för söta!!! Nu ska jag kolla på friidrotten och fortsätta slöa ;)


15 och 14 dagar kvar

2011-09-01

Ja dessa två dagar har varit extremt dåliga. Men jag är sjuk.. ni vet hög feber, snuva och hela köret så jag tänker absolut inte träna! Inte för att jag har energi till det heller, men ändå. Sov hela dagen igår och hoppas att mycket vila gör mig frisk snart. Om det känns bättre imorgon ska jag iaf ut på en promenad.


Ibland går tiden sakta..

2011-09-01

Behöver jag säga att jag bara längtar och längtar! Efter den mysiga helgen hemma i Karlstad då vi passade den goa men stora rottweilern Boman så har jag blivit så extremt sugen igen. Vill bara åka och köpa första bästa lilla westie! Men det går ju inte riktigt... så under tiden tittar jag på söta grejer och längtar och längtar...


Godisväska, vattenskål, reflexsele, bädd, första hjälpen och koppel.
Ska absolut köpa reflexselen direkt när jag köpt hund, den är både snygg och praktisk!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus