Väntar

2010-10-29
Jag sitter och väntar på att simon ska komma hit, längtar så efter honom! Men medan man väntar kan man ju ha lite mysigt med ljus och härlig musik. När han kommer blir det varma mackor och idol. Jag har även köpt världens största godispåse, den måste vi ju äta lite ur.. haha..



Välkommen hem till mig och min hall

2010-10-29

Nu när jag har städat och allt så tänkte jag passa på att visa hur det ser ut här i min lilla etta på 24kvm. Börjar med att visa det första man ser när man kommer in genom dörren...hallen!






Härliga Fredag!

2010-10-29

Kom precis hem från skolan och hittade ett paket i min brevlåda. Det var hundra stycken foton som jag hade beställt från photobox nu i veckan. Fotona kom i en mycket söt liten plastlåda och utskrifterna var också bra. Det bästa var nog att man bara behövde betala för frakten, inte mig emot liksom!



Rent och fint

2010-10-28

Idag har jag ju som sagt städat, tvättat och handlat hela dagen och blev faktiskt precis färdig. Skönt att ha de gjort nu i alla fall. Resten av kvällen tänkte jag spendera med en stoor kopp te, lite frukt och några bra program på tv. Tänkte ta och visa hur det ser ut här hemma hos mig sen också...


Tråkigt

2010-10-28

Igår skulle vi i klassen fira Filip som fyllde 20. kvällen började mycket bra med förfest hemma hos Jacob med massor av folk och lite tokigheter. Tillslut var det dags att åka in till kåren för att fortsätta festandet där. Alla skyndade sig som tusan för att hinna komma in så länge de var gratis... MEN jag hade glömt mitt kårenkort! För att komma in på kåren behöver man nämligen sitt vanliga legg och kårlegget. Det slutade med att jag inte fick komma in, trotts att ja till och med hade min overall på mig och trotts att två från Hi Life intygade att jag gick på skolan.. men nej, vakterna ville inte riktigt. Så medan de andra gick in och dansade och hade kul fick jag snällt ta bussen hem, kl tio på kvällen. Jippi!! 
 
Haha ja, så kan de gå när man stressar för att hinna med bussen och därför glömmer det viktigaste kortet.
Idag ska jag också ha väldigt kul, det är tvättning och storstädning som gäller. Simon kommer hit imorgon så då känns de skönt om man har gjort det lite fint också :)



Fullt upp!

2010-10-26

Det är vad jag har haft hela dagen. Vi började med nya kurser nu eftersom vi hade tentor förra veckan, så det jag ska läsa nu är CAD, Byggprocessen2, Ingenjörsmetodik och Byggteknik (projekt).. Så idag hade vi den första föreläsningen i byggprocessen, hela fyra timmar satt vi och lyssnade på en av de sämsta lärarna jag vet. Vi har haft honom i byggprocessen1 så jag vet att han är dålig. Gladast blev jag när han berättade att vi mest skulle ha gästföreläsare.. nästan så jag hörde änglarna sjunga!

Slutade vid tre och åkte hem och körde ett ordentligt träningspass med spotify som peppare, såå bra! Därefter blev de till att diska mitt berg med disk innan jag gick över till klasskompisen Elin med bakelser. Efter den mysiga fikan gick jag hem och började mitt storkok som jag inte gjorde igår. Det blev en god gryta med potatis, majs, morötter och grytbitar. Mumma!

Nu ska jag krypa ner i sängen med en kopp te och en bit choklad och varva ner efter dagen. Imorgon har vi CAD för första gången och det ska bli så roligt! :)




Dagens köp

2010-10-25

Fick med mig lite småplock från stan idag. Köpte två ansiktsmasker, två nagellack och en brynfärgning. Har redan testat det militärgröna nagellacket och det var superfint! För övrigt så vet ni nog redan att jag älskar dessa nagellack, har nu 15st! Nu ska jag göra en ansiktsmask och mysa in mig i en filt med en stoor kopp kaffe och lite kaka och titta på tv.



Värmande gott

2010-10-25

Kom precis hem från stan och känner mig riktigt frusen. Köpte med mig ett nytt te som jag ska smaka på nu, det värmer gott i kroppen det! Senare tänkte jag visa vad jag fick med mig hem från stan också...


Körsbär


Hello

2010-10-25

Nu är jag mätt i magen och disken är diskad. Ska åka ner till stan och göra några ärenden och passa på att ta en sväng förbi skolan och fixa lite. Solen har äntligen valt att titta fram efter en otroligt regning och deppig helg, så kanske blir det en löprunda senare också. Något annat som står på mitt schema idag är veckans storkok, det är ju ändå måndag och allt... Nej nu måste jag sticka, Ha de gott!


Perfekt slut på veckan

2010-10-24

Nu har jag gjort mig lite söndagsmys och ska se på ensam mamma söker och sen söndagsfilmen. Söndagsmyset består av en fruktblandning av banan, kiwi och blåbär med ett täcke av maräng och till det gjorde jag en creme fraiche grädde med vanilj och kanel. Hoppas det är gott!



Söndagsmorgon

2010-10-24

Regnet öser ner utanför fönstret och tänker nog inte gå ut alls idag. Istället har jag krypit upp i sängen med en bok och en kopp kaffe. Snart blir det dags för skagentoast också, åt ju bakad potatis igår så nu finns de massor med skagenröra kvar!


I am a champion

2010-10-23


Jag är kär!

2010-10-23

Igår när jag gjorde min dagliga koll på hemnet så hittade jag den mest perfekta lägenheten någonsin. De var kärlek direkt! Så fin, så mysig! Köket är att dö för och detaljerna perfekta. Ja, jag vill bo där, helst flytta in imorgon. Men lägenheten finns hemma i karlstad, så det är ju kört redan där. Men jag kan inte släppa taget om den riktigt än.. har redan planerat hur jag skulle inreda stället. Hahah, är det fler än jag som sitter på hemnet och planerar sånt här?


Kreativ avslappning

2010-10-22

Som jag skrev i det förra inlägget skulle jag fira slutet på tentaveckan med att måla lite. Plockade fram en gammal bild som jag målade på i januari och som inte var klar. Nu är jag för trött för att fortsätta men den är fortfarande inte klar så jag får helt enkelt måla mer en annan dag.


före



efter


Slut på tentaperioden!

2010-10-22

Igår var det dags för sista tentan, ind. ekonomi. Det gick inte alls, inte ens i närheten, men så kan det gå ibland. Det kommer bli min första omtenta någonsin så jag deppar inte sönder för det. Istället firades det med en sjukt rolig och händelserik tentafest! Allt hände igår, både roliga och mindre lyckade saker... men jag var faktiskt inte inblandad i något av det, som tur är!

Idag sov jag läänge och sen blev det lunch på pizzerian med några andra från BB. Sen dess har jag lyssnat på musik och städat, försökt dansa lite på mina extremt onda ben. Tränade nämligen i två timmar igår, och de känns idag kan jag lova! Ska försöka mig på ett likadant pass imorgon igen, det behöver jag verkligen. Nu ska jag fira  att tentaperioden är över genom att ta  mig en kopp kaffe och plocka fram målargrejerna, som jag har längtat!

Ha en fin fredagskväll allihop och glöm inte att titta på idol senare!!




den är ju så sjukt bra!


Pluggeliplugg

2010-10-19

Har vart uppe sen åtta och pluggat ekonomin. Satt till tre i natt så nu känner jag mig riktigt sliten. Det är tur att jag har en kaffekokare kan jag ju säga! Haha, nej men man blir så trött av att sitta med näsan i böckerna en hel dag.

Hur gör ni när ni pluggar? Själv föredrar jag att ha på musik, tv eller en film för då koncentrerar jag mig verkligen på texten. Utan ljud omkring mig så börjar jag tänka på annat och inser sen att jag inte har fattat något av det jag läst. Därför ska jag nu sätta på sagan om ringen, den är ju lång och bra så man slipper gå upp och byta film hela tiden haha.




I don´t care

2010-10-18

Denna låten går varm på min spotify just nu, om och om igen. En låt som jag verkligen kan plugga till och som man blir glad av :) I alla fall så kom jag precis hem från skolan och har slängt i mig lite pizza. Nu ska det pluggas ända fram till småtimmarna!




En vilodag

2010-10-18

Det var riktigt skönt att strunta i pluggandet igår och jag tror att min kropp verkligen behövde det. Så istället för att läsa om ekonomi gjorde jag god mat och sen kröp jag ner i sängen med en filt och massa kaffe och såg på film. Ställde inte klockan till idag heller så nu har jag fått sova ut så mycket som kroppen behövde. Alltså, redo för ännu mer plugg!!


det blev tacos igår


Söndag och två tentor avklarade!

2010-10-17

Japp, nu har jag bara en enda tenta kvar och sen är det klart för denna gången. Idag gick det ganska ok, hoppas på att jag klarar det.. Igår var jag redo att ge upp och skita i hela grejen men sen fick Goude mig att förstå både fukt och värme så nu hoppas jag att jag får en 3a i alla fall. Annars har jag världens huvudvärk och solen skiner ute, vill ut och gå men orkar faktiskt inte. Ska ta mig lite te och sova en liten stund och hoppas mitt huvud mår bättre efter det. Idag ska jag skippa allt plugg och ge mig själv lite härligt söndagsmys. Imorgon är det ju fullt ös till tentan på torsdag som gäller. 

Ha en fin kväll allihop!



Söders Höjder

2010-10-15


Fredag och en tenta avklarad!

2010-10-15

Idag hade jag första tentan av tre. Det var i kursen mätteknik och jag vet redan nu att det kommer bli en fyra eller femma, så skönt! :) Tentan var jag klar med vi elva någon gång och sen har jag vart kvar i skolan och pluggat byggteknik. Den har vi ju tenta i på söndag..
Men eftersom de är fredag och eftersom jag vet att första tentan gick bra så tänkte jag unna mig lite fredagsmys och inte sitta i skolan hela kvällen. Så nu är jag hemma och ska ta mig en stooor kopp te, krypa upp i sängen med en filt och mina lurviga tofflor och läsa om lite olika byggnadsmaterial. Om jag känner mig själv rätt så kommer de bli mycket tv ikväll också, pluggar faktiskt väldigt bra när tvn är på i bakgrunden... och så kan man ju se på idol och sånt mysigt ;)


det är synd att det är så fint väder när man sitter inne med näsan i en bok hela dagarna


Inspark 2010, Dag 4.....del 2

2010-10-13

...





" En massa byggare det bor i staden, de dyrkar Hi Life mest hela dagen.
De dricker dônken, de gillar fest, de älskar Hi Life för ni är bäst! "


Hi Life visar hur man ska dricka dônk!


BB-caps med dônkdricka!




Royal Republic



Verso il futuro

2010-10-13

När man vet vad man vill och vad man borde. När viljan och måstet inte är samma väg att gå. När viljan smyger sig på dina handlingar och dina tankar, stör dig i dina måsten. Är det dags att styra om sina val eller ska man streta på.
Vetskapen om att måstet är det rätta håller mig på det spåret, men hur vet man egentligen vad som är rätt? Det som var rätt då, är det rätt nu? Kommer det att vara rätt även i framtiden? Man kan inte följa viljan varje dag, men hur ofta ska man tillåta sig att släppa måstet? När viljan är det mindre smarta valet men ändå det hjärtat vill. När måstet är den förnuftigaste vägen, det hjärnan anser bäst.
Hur man än väljer, väljer man fel. Hur man än väljer vill man ha mer. Mer i hjärnan, mer i hjärtat...



Inspark 2010, Dag 4.....del 1

2010-10-13

Under dagen gick vi en ordentlig stadsvandring så att nollorna skulle hitta till lite viktiga platser som tex uttagsautomater, systemet, bästa nattöppna pizzerian, piren osv. Vid varje stop fick de göra olika lekar och tävlingar för att slå de andra klasserna. Några av sakerna de fick göra var bada, stapla drickbackar, kundvagnsrace mm. Självklart gällde det att skrika och sjunga så högt som möjligt och att fjäska massor för Hi Life! På kvällen hade vi en egen BB-caps och sen bar det av till kåren där Royal rebublic spelade, det var fullt ös kan jag lova!







samling innan stadsvandringen


Första stationen: hämta konstiga saker från en lista, självklart på tid.


"var är BB?" "Här är BB!!"


Dags för nollorna att bada, vi tittar bara på... de va tydligen runt sju grader i vattnet den dagen!






" Håll hårt om din BB-kamrat, för hans mamma kan vara en Hi Life som sitter
och njuter massage. Åh massage! Vi älskar Hi Life fy fan va ni är bra!!"

...


Pluggar!

2010-10-12

Sitter och tentapluggar för fulla muggar; Byggteknik, Mätteknik samt Industriel ekonomi och entreprenörskap. Låter det roligt? Nej skulle inte tro det va. Det enda som är kul är mättekniken för den är relativt enkel..  Nu ska jag ta mig en stor kopp kaffe och sen renskriva lite anteckningar från föreläsningar och räkna på lite bäringar och ortogonala inmätningar. Trevlig kväll!



Inspark 2010, Dag 3

2010-10-12

Under dagen fick nollorna en akademisk intro i kinnarps, tråkigaste aktiviteten under hela insparken! På eftermiddagen var det allsång i parken och sen öppnade kåren som vanligt. Vi kom inte in på kåren så det blev festande i munksjöparken för vår del och vi hade superkul! Detta var den dagen då jag var nykterfadder, därav den gröna tröjan :)





 

 

 

 


Inspark 2010, Dag 2

2010-10-12

Under andra dagen av insparken så var det dags för overallcermoni, dvs då nollorna äntligen får sina overaller! För att få overallerna så fort som möjligt fick varje klass utföra lite olika lekar och samla poäng. När de väl var hämtade och de hade dem på sig så var det dags att skita ner dem lite ( finns inget värre än en helt ren overall). På kvällen var det dags för nollornas första caps. Caps är ett tryckesspel där man sitter i ring och kastar kapsyler i varandras muggar, missar man får man dricka, enkelt och kul. Efter capsen öppnade kåren, den va iofs öppen varje dag under insparken... men ändå.



nollorna bugar för Hi Life

klädstrecket!

våra fina nollor med sina nya overaller


nolla som dricker bong




caps

dagliga kön till kåren


God morgon

2010-10-12

Har precis ätit lite frukost och nu ska jag börja plugga mätteknik. Vi har tenta på fredag och sen tenta i byggteknik på söndag, så de gäller att ta vara på den sista tiden nu. Förutom att plugga så håller jag på att tvätta, lika bra att ta den tidiga tiden eftersom nästan alla andra trötta studenter sover såhär på morgonen. Solen skiner idag också och de är ju såå härligt! Ha de gott.

såhär soligt och fint är det i mitt fönster nu på morgonen



Paradise Hotel

2010-10-11

 
Sitter och tittar på reprisen från tidigare idag. En kopp te och lite choklad gör mig sällskap innan de blir dags att krypa i säng...


Paradise Hotel


Solsken

2010-10-11




Gick en runda mitt på dagen, man kunde ju inte direkt motstå i detta fina väder! Sången från ringaren i Notre Dame fick visa hur härligt och svävande det kändes med en toppenfin höstdag. Älskar alla fina ekar som finns här i området, så mycket har vi inte hemma i värmland inte... 




Hårdrockssittning 2010

2010-10-11








Inspark 2010, Dag 1

2010-10-03

Kanske lite väl sent men jag tänkte i alla fall bjuda på lite bilder från årets inspark. I år var jag, tillsammans med 30st andra ur min klass, fadder åt programmets 130st nya nollor. Eftersom jag bara tog kort de första dagarna har jag tagit mig friheten att sno lite bilder från de andra i BB som var med.

För att förklara lite allmänt om bilderna:
♥   Guloverall har man om man går på tekniska högskolan
♥   Blåa band (på sidan av byxorna, och för nollorna även runt halsen) är färgen för bygglinjerna
♥  BB är min linje och är en förkortning på byggprogrammet med inriktning mot byggnadsutformning med arkitektur
♥   Faddrar har vita t-shirts med FADDER på
♥   Nyktra faddrar har lysande grön t-shirt
♥   Hi Life har svarta tröjor med gul text, de ska dyrkas och fjäskas för under hela insparken. (det är de som ordnar allt roligt och är lite som ett elevråd)

Dag1: Nollorna får massor med info på skolan och de får testa vilken storlek de ska ha på overallen. Sedan har vi lite lära-känna-lekar i parken. På kvällen är det välkomstmiddag och sen kåren.



alla faddrar i klassen









Roligare lördagar kan man ju ha.

2010-10-02

Sitter och pluggar byggteknik men det går segt. Det är en dag när man inte får något gjort, trots att man sitter med näsan i böckerna större delen av dagen så går det inte att koncentrera sig. Tog en paus mitt på dagen med tanken att det skulle göra pluggandet mer effektivt senare.. Men nej, det hjälpte inte. Och pausen var inte sådär härlig som jag tänkte mig heller. Det enda jag tänkte när jag såg på film var "jag måste egentligen plugga!" Hahah, ja jag tror att ni kanske känner igen er. Men nu ska jag ta mig en stor kopp te och försöka liiite till.

Ha en fin lördagskväll ♥



lördagsmys


Kusten

2010-10-01






Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus